| Sa le spunem Hobby-uri si nu .. vicii :) | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
Admin Admin
Mesaje : 22 Data de înscriere : 23/10/2008 Localizare : Romania
| Subiect: Sa le spunem Hobby-uri si nu .. vicii :) Sam Oct 25, 2008 9:16 pm | |
| Destul de dificil este, atunci cand suntem pusi in situatia de a enumera niste hobby-uri , si a nu le arunca in sfera viciilor.Ce pot spune este ca , iesitul in oras cu prietenii / prietenele , la o bere / un suc este un hobby pentru mine ,pentru ca eu ma refer la actiunea in sine si nu la faptul ca bem bere , sau suc .. | |
|
| |
PoiSoN Moderatori
Mesaje : 86 Data de înscriere : 23/10/2008 Varsta : 35 Localizare : PloiesThI
| Subiect: Re: Sa le spunem Hobby-uri si nu .. vicii :) Sam Oct 25, 2008 9:28 pm | |
| hmmm :> iesitul in orash ) toata ziua as sta plimbatul fetele :X aruncatul q privirea=)) fotbal baschet :X and Ogame:X:X | |
|
| |
laptik Ofiter
Mesaje : 56 Data de înscriere : 23/10/2008 Varsta : 35 Localizare : La Kaufland alaturi de mama lu poison
| |
| |
Gigabyte General
Mesaje : 74 Data de înscriere : 23/10/2008 Varsta : 36 Localizare : Ploeisti
| |
| |
PoiSoN Moderatori
Mesaje : 86 Data de înscriere : 23/10/2008 Varsta : 35 Localizare : PloiesThI
| Subiect: Re: Sa le spunem Hobby-uri si nu .. vicii :) Joi Oct 30, 2008 1:42 pm | |
| ) Sambata Pooolaaa Fotballl knd se ocupa Sting d cva e Clar=)) | |
|
| |
Apocalypse95 Ajutor-De-Ajutor
Mesaje : 28 Data de înscriere : 23/10/2008 Varsta : 29 Localizare : Ploiesti
| Subiect: Re: Sa le spunem Hobby-uri si nu .. vicii :) Joi Noi 06, 2008 9:41 am | |
| Fotbal,pafarik dupa c vin de la mititica sin rest ogame | |
|
| |
Matrix Sclavete
Mesaje : 3 Data de înscriere : 08/11/2008 Varsta : 54 Localizare : Bucuresti-Salajan
| Subiect: Re: Sa le spunem Hobby-uri si nu .. vicii :) Sam Noi 08, 2008 1:04 pm | |
| Cam tot ce tine de Volvo 850 T5 221 cai Cum am putin timp liber - fuga la masina sa vad ce-i mai pot face In rest, ca toti oamenii, mai una, mai alta. | |
|
| |
lizaoasis10 Membru
Mesaje : 22 Data de înscriere : 07/11/2008 Varsta : 30 Localizare : bucuresti=caca/maca
| Subiect: Re: Sa le spunem Hobby-uri si nu .. vicii :) Lun Noi 10, 2008 9:57 pm | |
| picteeez si fotografia si scriu uneori siii ogame-ul nu e chiar un hobby. cand aveam 6 ani jucam ala, age of empires, dupa aia red alert 2, apoi stronghold si command & conquer care, ma rog, avea/are si red alert 2 pe el. asa ca nu e neaparat un hobby:D a, si cos=)) imi place sa cos in sensu' ca-mi fac haine singura uneori (marog, doar modele) si cant la chitara, dar m-am cam plictisit asa ca vreau sa incep sa cant la tobeee si imi place fizicaaa, ador fizicaaa, vreau sa ma fac inginer mecanic. de fapt eu vroiam sa lucrez la vulcanizare, dar o sa mor de foame. muhahaha, inginerul mecanic Luiza Butoi, primul in Germania. de-abia astept ; a, da, o sa va amintesc si pe voi cand voi fi la o emisiune despre cel mai bun inginer mecanic al Europei:-J uhuuu, cat am scris. rangurile ar trebui sa se dea pe nr. de randuri scrise ! nu pe nr. de mesaje ) da. deci. imi place sa cant la karaokele pe care o sa-l am in curand si adorabilul guitar hero III (cand o sa am in curand playstation 2) pe care o sa il am, desigur, in curand cheers | |
|
| |
laptik Ofiter
Mesaje : 56 Data de înscriere : 23/10/2008 Varsta : 35 Localizare : La Kaufland alaturi de mama lu poison
| |
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Sa le spunem Hobby-uri si nu .. vicii :) | |
| |
|
| |
| Sa le spunem Hobby-uri si nu .. vicii :) | |
|