Winners
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
Winners

Bine ati venit ! Winners Alliance ! Unviersul 6.

AcasaUltimele imaginiÎnregistrareConectare

Sa le spunem Hobby-uri si nu .. vicii :)

In jos 
+3
laptik
PoiSoN
Admin
7 participanți
AutorMesaj
Admin
Admin
Admin
Admin

Data de înscriere : 23/10/2008
Localizare : Romania

Sa le spunem Hobby-uri si nu .. vicii :) Empty
MesajSubiect: Sa le spunem Hobby-uri si nu .. vicii :)   Sa le spunem Hobby-uri si nu .. vicii :) EmptySam Oct 25, 2008 9:16 pm

Destul de dificil este, atunci cand suntem pusi in situatia de a enumera niste hobby-uri , si a nu le arunca in sfera viciilor.Ce pot spune este ca , iesitul in oras cu prietenii / prietenele , la o bere / un suc este un hobby pentru mine ,pentru ca eu ma refer la actiunea in sine si nu la faptul ca bem bere , sau suc ..
Sus In jos
https://winners.0wn0.com
PoiSoN
Moderatori
Moderatori
PoiSoN

Varsta : 35
Localizare : PloiesThI

MesajSubiect: Re: Sa le spunem Hobby-uri si nu .. vicii :)   Sa le spunem Hobby-uri si nu .. vicii :) EmptySam Oct 25, 2008 9:28 pm

hmmm :> iesitul in orash Smile) toata ziua as sta plimbatul fetele :X aruncatul q privirea=)) fotbal baschet :X and Ogame:X:X
Sus In jos
laptik
Ofiter
Ofiter
laptik

Localizare : La Kaufland alaturi de mama lu poison

MesajSubiect: Re: Sa le spunem Hobby-uri si nu .. vicii :)   Sa le spunem Hobby-uri si nu .. vicii :) EmptySam Oct 25, 2008 9:47 pm

Scoaterea javrei la plimbare....aaaa.....Aruncarea cu privirea.....Ridicarea halbei.....Ogame..Smile
Sus In jos
Gigabyte
General
General
Gigabyte

Varsta : 36
Localizare : Ploeisti

MesajSubiect: Re: Sa le spunem Hobby-uri si nu .. vicii :)   Sa le spunem Hobby-uri si nu .. vicii :) EmptySam Oct 25, 2008 9:50 pm

Nais Smile hmm , si tot pentru ca imi permit ... Imi place Handball-u si putintel fotbalul Smile
Sus In jos
http://gigabytee.xhost.ro
PoiSoN
Moderatori
Moderatori
PoiSoN

Localizare : PloiesThI

MesajSubiect: Re: Sa le spunem Hobby-uri si nu .. vicii :)   Sa le spunem Hobby-uri si nu .. vicii :) EmptyJoi Oct 30, 2008 1:42 pm

Smile) Sambata Pooolaaa Fotballl knd se ocupa Sting d cva e Clar=))
Sus In jos
Apocalypse95
Ajutor-De-Ajutor
Ajutor-De-Ajutor
Apocalypse95

Varsta : 29
Localizare : Ploiesti

MesajSubiect: Re: Sa le spunem Hobby-uri si nu .. vicii :)   Sa le spunem Hobby-uri si nu .. vicii :) EmptyJoi Noi 06, 2008 9:41 am

Fotbal,pafarik dupa c vin de la mititica sin rest ogame king
Sus In jos
Matrix
Sclavete
Sclavete
Matrix

Data de înscriere : 08/11/2008
Varsta : 54
Localizare : Bucuresti-Salajan

MesajSubiect: Re: Sa le spunem Hobby-uri si nu .. vicii :)   Sa le spunem Hobby-uri si nu .. vicii :) EmptySam Noi 08, 2008 1:04 pm

Cam tot ce tine de Volvo 850 T5 221 cai Smile Cum am putin timp liber - fuga la masina sa vad ce-i mai pot face Smile In rest, ca toti oamenii, mai una, mai alta.
Sus In jos
lizaoasis10
Membru
Membru

Data de înscriere : 07/11/2008
Varsta : 30
Localizare : bucuresti=caca/maca

MesajSubiect: Re: Sa le spunem Hobby-uri si nu .. vicii :)   Sa le spunem Hobby-uri si nu .. vicii :) EmptyLun Noi 10, 2008 9:57 pm

picteeez si fotografia si scriu uneori siii ogame-ul nu e chiar un hobby. cand aveam 6 ani jucam ala, age of empires, dupa aia red alert 2, apoi stronghold si command & conquer care, ma rog, avea/are si red alert 2 pe el. asa ca nu e neaparat un hobby:D
a, si cos=)) imi place sa cos Very Happy in sensu' ca-mi fac haine singura uneori (marog, doar modele)
si cant la chitara, dar m-am cam plictisit asa ca vreau sa incep sa cant la tobeee
si imi place fizicaaa, ador fizicaaa, vreau sa ma fac inginer mecanic.
de fapt eu vroiam sa lucrez la vulcanizare, dar o sa mor de foame.
muhahaha, inginerul mecanic Luiza Butoi, primul in Germania. de-abia astept ;Wink a, da, o sa va amintesc si pe voi cand voi fi la o emisiune despre cel mai bun inginer mecanic al Europei:-J
uhuuu, cat am scris. rangurile ar trebui sa se dea pe nr. de randuri scrise ! nu pe nr. de mesaje Smile)
da. deci. imi place sa cant la karaokele pe care o sa-l am in curand si adorabilul guitar hero III (cand o sa am in curand playstation 2) pe care o sa il am, desigur, in curand

cheers Wink
Sus In jos
http://www.atnem.blogspot.com/
laptik
Ofiter
Ofiter
laptik

Localizare : La Kaufland alaturi de mama lu poison

MesajSubiect: Re: Sa le spunem Hobby-uri si nu .. vicii :)   Sa le spunem Hobby-uri si nu .. vicii :) EmptyMar Noi 11, 2008 2:17 pm

ce pot sa spun luiza ...visezi mult (ai vointa)...si asta e bn Very Happy
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Sa le spunem Hobby-uri si nu .. vicii :)   Sa le spunem Hobby-uri si nu .. vicii :) Empty

Sus In jos

Sa le spunem Hobby-uri si nu .. vicii :)
Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Winners :: Off Topics :: Hobby-uri-
Mergi direct la: