Admin Admin
Mesaje : 22 Data de înscriere : 23/10/2008 Localizare : Romania
| Subiect: Muzica ta favorita / Genul tau favorit. Sam Oct 25, 2008 8:55 pm | |
| Am simtit ca este necesar sa deschid un asemena subiect , pentru ca muzica ocupa un rol foarte important in viata mea ... Este elementul care de foarte multe ori imi da putere , si ma ajuta sa ma relaxez . Vreau sa va spun inca de la inceput , Nu ascult manele , decat involuntar ( de la vecinu de deasupra , prieteni ...etc ). Si inca un lucru , nu am nimic cu manelistii , sa o spun de la inceput , insa parerea mea este ca Muzica si Manelele sunt 2 lucruri complet diferite , care nu au nici o treaba una cu alta. Muzica este un fel de cultura ce poate fi cultivata , pe cand manelele sunt o grandioasa colectie de incultura care te atinge la corason Cam atat despre mine si despre parerile mele , va astept si pe voi sa comentati pe baza acestei teme Pana atunci | |
|
Matrix Sclavete
Mesaje : 3 Data de înscriere : 08/11/2008 Varsta : 54 Localizare : Bucuresti-Salajan
| Subiect: Re: Muzica ta favorita / Genul tau favorit. Sam Noi 08, 2008 1:06 pm | |
| Tot ce tine muzica electronica - sint si compozitor pe deasupra. | |
|
PoiSoN Moderatori
Mesaje : 86 Data de înscriere : 23/10/2008 Varsta : 35 Localizare : PloiesThI
| Subiect: Re: Muzica ta favorita / Genul tau favorit. Sam Noi 08, 2008 2:45 pm | |
| - Matrix a scris:
- Tot ce tine muzica electronica - sint si compozitor pe deasupra.
f tare ;) bv | |
|
Gigabyte General
Mesaje : 74 Data de înscriere : 23/10/2008 Varsta : 36 Localizare : Ploeisti
| |
lizaoasis10 Membru
Mesaje : 22 Data de înscriere : 07/11/2008 Varsta : 30 Localizare : bucuresti=caca/maca
| Subiect: Re: Muzica ta favorita / Genul tau favorit. Lun Noi 10, 2008 9:47 pm | |
| roooooooock, indie, alternative, electronica ff putin si pop vechi. ii place cuiva radiohead, oasis, led zeppelin sau muse ? sau... sunt paralela cu voi? ) | |
|
Gigabyte General
Mesaje : 74 Data de înscriere : 23/10/2008 Varsta : 36 Localizare : Ploeisti
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Muzica ta favorita / Genul tau favorit. | |
| |
|